Menu Sluiten

Nederlandse Mannenhockeyploeg aangekomen in Bhubaneswar voor Wereldkampioenschap Hockey 2023

Nederlandse Mannenhockeyploeg

De Nederlandse mannenhockeyploeg is aangekomen in Bhubaneswar voor het aanstaande Wereldkampioenschap Hockey 2023. De ploeg, die onder leiding staat van bondscoach Max Caldas, is vastbesloten om de titel te verdedigen die ze vier jaar geleden hebben gewonnen in Bhubaneswar.

De spelers zijn zeer gemotiveerd om hun beste prestaties te leveren en hopen op een succesvol toernooi. Ze hebben hard getraind om zich voor te bereiden op de wedstrijden en zijn klaar om alles te geven op het veld.

De Nederlandse ploeg bestaat uit een aantal ervaren spelers, zoals Billy Bakker, Mirco Pruyser en Jorrit Croon, maar ook jonge talenten zoals Thierry Brinkman en Jelle Galema. De mix van ervaring en talent belooft spannende wedstrijden op het veld.

Het Nederlandse team zal het opnemen tegen sterke tegenstanders uit verschillende landen, waaronder Australië, België, Engeland en India. Het zal zeker niet gemakkelijk zijn om de titel te verdedigen, maar de Nederlandse spelers zijn vastbesloten om alles te geven om deze te behouden.

Het toernooi zal plaatsvinden van 15 tot en met 29 januari, en de Nederlandse ploeg zal hun eerste wedstrijd spelen op 16 januari tegen België. Alle ogen zullen gericht zijn op het veld om te zien of de Nederlandse mannen in staat zullen zijn om hun succes van vier jaar geleden te herhalen.

Het zal zeker een spannend toernooi worden, en we wensen de Nederlandse mannenvereniging het allerbeste toe voor hun aanstaande wedstrijden in Bhubaneswar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *